Kamstrup

Kamstrup igangsatte processen med at finde den rigtige outsourcing-partner i 2011. I samarbejde med Conscensia er det lykkedes Kamstrup at opbygge en succesfuld udviklingsafdeling i Ukraine.

zentuvo

Samarbejdet med Conscensia giver zentuvo mulighed for at få løst sine it-opgaver af et højt kvalificeret og proaktivt team, som er 85 procent billigere end norske konsulenter.

Spar Nord

Spar Nord har 14 ukrainske udviklere siddende på Conscensias udviklingscenter i Lviv. Conscensia har hjulpet med rekrutteringsprocessen og med at integrere de danske og de ukrainske udviklere.

Saxo

Saxo har siden 2013 haft et udviklingsteam hos Conscensias udviklingscenter i Ukraine. Udviklingsteamet har haft så stor en værdi for Saxo, at de valgte at indgå et strategisk samarbejde med Conscensia og udvidede deres ukrainske team.

FlexyBox

Virksomheden er gået fra at have to ansatte i 2010 til nu at være tyve ansatte i Danmark og syv udviklere i Ukraine hos Conscensia. Hos FlexyBox er de slet ikke i tvivl om, at valget om at outsource er med til at øge deres konkurrenceevne.

Norsk Byggtjeneste

Norsk Byggtjeneste er et .nethus med et Microsoft full-stack setup, det gælder således også for NOBB-databasen. I skrivende stund er Norsk Byggtjeneste og Conscensia i gang med at migrere eksisterende applikationer til Azure, og udvikle nye applikationer til platformen.

Systematic

Systematic har igennem 10 år samarbejdet med Conscensia som outsourcing partner. Der er 30 udviklere tilknyttet Systematics udviklingsteam i Ukraine og Polen. 

Kamstrup

Samarbejdet var allerede fra sin start kendetegnet ved høj effektivitet og produktivitet. Fra Kamstrup A/S skrev kontrakt med Conscensia til det nye udviklingsteam var fuldt kørende gik der kun halvanden måned.