Unik System Design

Unik System Design udvidede deres udviklingskapacitet med et udviklingsteam i Warszawa. Unik System Design er imponeret over, at det nye polske team har leveret resultater fra første dag.

Spar Nord

Spar Nord har 15 ukrainske udviklere siddende på Conscensias udviklingscenter i Lviv. Conscensia har hjulpet med rekrutteringsprocessen og med at integrere de danske og de ukrainske udviklere.

Saxo

Saxo har siden 2013 haft et udviklingsteam hos Conscensias udviklingscenter i Ukraine. Udviklingsteamet har haft så stor en værdi for Saxo, at de valgte at indgå et strategisk samarbejde med Conscensia og udvidede deres ukrainske team.

Norsk Byggtjeneste

Norsk Byggtjeneste er et .nethus med et Microsoft full-stack setup, det gælder således også for NOBB-databasen. I skrivende stund er Norsk Byggtjeneste og Conscensia i gang med at migrere eksisterende applikationer til Azure, og udvikle nye applikationer til platformen.

Systematic

Systematic har igennem 10 år samarbejdet med Conscensia som outsourcing partner. Der er 30 udviklere tilknyttet Systematics udviklingsteam i Polen og Ukraine. 

Kamstrup

Samarbejdet var allerede fra sin start kendetegnet ved høj effektivitet og produktivitet. Fra Kamstrup A/S skrev kontrakt med Conscensia til det nye udviklingsteam var fuldt kørende gik der kun halvanden måned.

Kamstrup

Kamstrup igangsatte processen med at finde den rigtige outsourcing-partner i 2011. I samarbejde med Conscensia er det lykkedes Kamstrup at opbygge en succesfuld udviklingsafdeling i Ukraine.