Conscensia offentliggør markant vækst

8. maj 2024

Vi er meget stolte af at kunne afsløre et fremragende årsresultat for 2023, hvor vi har sikret et stærkt resultat med en rekordhøj omsætning og indtjening.

Conscensias omsætning er vokset med 21,3%, hvilket har hævet omsætningen et godt stykke over 100m DKK. Vores driftsresultat er vokset til 6,6m DKK med en EBIT-vækst på 29,4%. Vores mål om en profitabel vækst er dermed indfriet igen i 2023.

2023 var desværre også endnu et år, der var præget af krigen i Ukraine. På trods af situationen, har vores kolleger i Ukraine stabilt leveret dedikeret softwareudvikling til vores kunder af høj kvalitet. Vi vækster i begge leverance hubs i Polen og Ukraine, hvilket udgør en meget stærk leverance muskel.

Hør Torsten Bielefeldt Schlägelberger, CEO hos Conscensia, fortælle om vores årsresultat, udvidet portefølje og ambitioner for fremtiden.

Udvidet portefølje

I 2023 har Conscensia også udvidet porteføljen. Til vores stærke kerne indenfor softwareudvikling har vi tilføjet nye offerings, og det betyder at vi nu leverer services indenfor  4 områder;

  • Software udvikling
  • IT drift
  • Enterprise Software
  • Embedded SW udvikling

Vi glæder os meget til at bringe de nye services til markedet.

Høje ambitioner

I 2024 forventer Conscensia at fortsætte de gode takter. Vi har ambitioner om at vores team over en årrække vokser fra de nuværende små 300 til over 1000 dygtige medarbejdere.

Vores første skridt er at styrke vores salgs- og marketingindsats, hvilket vi allerede er gået i gang med i år. Vi ser især store muligheder i det danske marked, der stadig rummer stort potentiale med den store mangel på softwareudviklere, samt i det tyske marked, hvor vi har store forventninger til væksten. Der er ingen grund til at virksomheder mister forretning pga. manglende IT-kompetencer. Arbejdskraften skal blot findes i udlandet, og det hjælper Conscensia med.

Torsten Bielefeldt Schlägelberger, CEO hos Conscensia, udtaler; ”Vores styrke ligger i vores evne til at skabe langvarige relationer, både internt i organisationen og eksternt med vores kunder. Det er vores mennesker og kulturen her, der virkelig differentierer os i markedet.”
Torsten Bielefeldt Schlägelberger fortsætter, “Det handler ikke bare om at vokse i størrelse; det handler om at være den foretrukne partner for vores kunder, når det kommer til at navigere i digital transformation. Med vores historik og dybdegående kendskab til både IT-markedet og vores kunders behov er vi perfekt positioneret til at støtte dem gennem deres transformation.”

Vil du høre mere om nearshoring? Klik her for at booke et 45 min online møde

med mig,  eller udfyld formularen så kontakter jeg dig.