Få dit eget udviklingsteam

Et dedikeret team fastholder fuld kontrol over udviklingen in-house

Vores fokus er at opbygge et kompetent team, der skaber værdi for din virksomhed - også på lang sigt.

Vores ekspertise er at finde, integrere og fastholde konsulenter til netop din virksomhed. Du får ro til at koncentrere dig om udviklingsopgaverne sammen med dit udviklingsteam, mens vi sørger for alt det praktiske.

FÅ ET DEDIKERET UDVIKLINGSTEAM

Business Benefits - Effective Scaling and Faster Time-to-Market

FORDELE VED NEARSHORE TEAM

Med et nearshore team får du adgang til en kæmpe talentmasse i Ukraine, Polen og Portugal. Høj tilgængelighed af kompetencer gør det let at skalere din organisation og forkorte time-to-market på en kosteffektiv og fleksibel måde.

Ikon for in-house kontrol med dedikeret nearshore team

FULD KONTROL IN-HOUSE

Et dedikeret nearshore team sikrer dig fuld kontrol over din kritiske udvikling in-house. Du styrker din egen viden og kompetencer. Du udvider og fastholder kritisk viden på lang sigt.

Ikon for let kommunikation med softwareudviklere

ØGET VÆRDISKABELSE

Et dedikeret nearshore team handler ikke kun om at spare penge, men primært om at skabe øget værdi i din organisation. Du rekrutterer højt uddannede konsulenter målrettet til at indgå i dit team og opbygger stor viden om netop din forretning.

Ikon for dedikeret softwareudviklingsteam

FASTHOLDE KOMPETENCER

Dit team integreres i din virksomhed og indgår på lige fod med øvrige medarbejdere i din organisation. Det øger motivationen og den langsigtede loyalitet i dit nearshore team. Vi har en retention rate på 90%, så vi kan også fastholde dit team.

"De femten mand, vi har dernede i dag, er stolte af at være en del af Spar Nord, og vi er stolte af at have dem med på holdet. De er så tæt integreret med Spar Nord, at de er fuldt ud lige så stor en del af vores medarbejderstab som dem, der sidder her i Danmark.”
Kaare Jakobsen, udviklingschef hos Spar Nord

Dit team bliver en del af din virksomhed

Vores udviklingsteams er fuldt integreret i kundernes virksomhed. Vi har adskillige kunder som har haft teams hos Conscensia i mere end 10 år, og hvor konsulenterne har arbejdet for den samme kunde i mere end 10 år.

I fællesskab rekrutterer vi et dedikeret team til din virksomhed. Du skal sørge for at styre udviklingsopgaverne og har den daglige koordinering, mens vi sørger for alt det praktiske (rekruttering, administration, kontrakter osv.). Effektiviteten og domæneviden stiger hurtigt, fordi udviklerne får bedre kendskab til jeres systemer, produkter og opgaver. Kort sagt – du får ro til at koncentrere dig om udviklingsopgaverne, mens vi håndterer de praktiske gøremål.

To kolleger gennemgår arbejde på en bærbar computer, der illustrerer tæt samarbejde.