Om Conscensia

Vi ved, hvordan du får succes med outsourcing og distribuerede udviklingsteams

Vi har siden 2006 hjulpet virksomheder med at finde, integrere og fastholde dedikerede udviklingsteams i Ukraine, Polen og Portugal.

Vores udviklingscentre ligger i Lviv, Warszawa og Porto, hvor der er en kæmpe talentmasse af højtuddannede IT specialister.  Vores forretningsmodel er 100% fokuseret på at etablere dedikerede teams med åben bog og fleksible vilkår. Vi er 250+ konsulenter.

Vores virksomhed bygger på sunde værdier

Ikon for ansvarlig sourcing og konsulentintegration

TILLID

Vores kunder ved at vi er et stabilt, ærligt og pålideligt firma, som overholder aftaler og kommunikerer uden skjulte agendaer.

Ikon for gennemsigtighed og ærlig kommunikation

GENNEMSIGTIGHED

Vi definerer gennemsigtighed som WYSIWYG: What you see is what you get. Vi tilbyder vores kunder et strategisk partnerskab.

Ikon for medarbejderudvikling og fastholdelse

ANSVARLIGHED

Vi er proaktive og adresserer eventuelle problemstillinger for at kunne overholde vores løfter, og vi respekterer og sætter pris på vores kunders fortrolighed.

“Den langsigtede værdiskabelse for vores kunder øges, når vores konsulenter trives. Deres velbefindende, tryghed og arbejdsglæde smitter direkte af på vores kunder og de produkter, kunderne får udviklet. Vi har ikke svært ved at fastholde outsourcede softwareudviklere, fordi vi netop prioriterer konsulenternes velbefindende så højt, at de er motiverede for at blive hos kunden.”
Line Milthers, COO hos Conscensia

Det første udviklingscenter åbnede i 2006

Conscensia åbnede sit første udviklingscenter i Lviv i Ukraine i 2006 med Spar Nord som vores første kunde.

Vi ønskede at skabe et udviklingscenter, hvor danske kunder fik adgang til en stor talentmasse til en omkostningseffektiv pris.

Vi fokuserede på fleksible vilkår og langsigtede partnerskaber, således vores kunder fik stor værdi af domæneviden på teamet.

Derudover var det vigtigt for os at skabe en arbejdsplads med en skandinavisk virksomhedskultur, hvor konsulenternes trivsel, udvikling og motivation var i højsædet.

Conscensia-leder diskuterer vækststrategi i mødelokalet
Reception area of Conscensia's Poland development center

Udviklingscenteret i Polen åbnede i 2019

I årenes løb er der kommet mange nye kunder til. I 2019 åbnede vi endda et nyt udviklingscenter i Polen.

Vi har så stor succes med vores dedikerede udviklingsteams i Ukraine og Polen, at 50% af vores kunder har været kunde hos os i over 5 år. Vi har endda fejret 10 års jubilæum med over 25% af vores kunder.

Spar Nord er for øvrigt stadig kunde hos os – hvor vi i år kan vi fejre vores 17 års jubilæum.