Vores nearshore udviklingscentre

Vores udviklingscentre er lokaliseret i Lviv og i Warszawa

Der er en kæmpe talentmasse af højtuddannede IT-specialister i både Lviv og i Warszawa.

Både de polske og ukrainske universiteter har en lang tradition for matematik og IT-uddannelser, hvilket gør udvalget af kandidater markant større end i det vestlige Europa og Skandinavien.

På vores udviklingscentre i Lviv og Warszawa har vi en skandinavisk virksomhedskultur og ledelsesstil med fokus på personlig udvikling og work-life balance, som resulterer i en meget høj fastholdelsesgrad.

Fordele ved vores nearshore udviklingscentre

STOR TALENTMASSE

Lviv og Warzawa har en kæmpe talentmasse tilgængelig, der gør det let at skalere sin organisation og forkorte time-to-market.

KOSTEFFEKTIVT

Højtuddannede softwareudviklere koster betydeligt mindre i Ukraine og Polen. Samtidig arbejder de flere timer end i DK.

FLEKSIBLE VILKÅR

Konsulenterne har kontrakt på B2B vilkår, hvilket sikrer fleksible vilkår i forhold til opstart og ændringer i teamet. Der er ingen rekrutteringsomkostninger.

FULD KONTROL IN-HOUSE

Et dedikeret nearshore team sikrer dig fuld kontrol over din kritiske udvikling in-house. Du styrker og fastholder din kompetenceopbygning.

LET KOMMUNIKATION

De kulturelle og sprogmæssige barrierer er små. SW udviklere i Ukraine og Polen er vandt til at arbejde sammen med kunder fra andre lande.

KORT AFSTAND

Det er let at komme til og fra vores udviklingscentre. Der går direkte fly fra København til både Lviv og Warszawa, og rejsetiden er kort til begge lokationer.

”Vi bringer meget bevidst outsourcing i spil, når vi skal udvide vores aktiviteter. Det sikrer os et fornuftigt omkostningsniveau og hjælper os med at håndtere spidsbelastninger på en måde, der gør os mindre sårbare, end hvis vi selv skulle ansætte.”

Rikke Rønnau, Vice President hos Systematic

Vores udviklingscenter i Lviv

Ukraine har over 200.000 IT-specialister, hvoraf 85 % af dem arbejder i softwareudviklingsfirmaer.

Lviv er den tredje største IT hub i Ukraine med over 25.000 IT-specialister og 2 universiteter, hvilket giver en stor talentmasse af højtuddannede softwareudviklere.

Hvert år bliver der færdiguddannet 5.000 IT-specialister i Lviv.

Warszawa er hjemby for vores nyeste udviklingscenter

Der er et enormt potentiale for rekruttering af de helt rigtige softwareudviklere i Warszawa.

Polen har over 295.000 IT-specialister, hvoraf de 65.000 er lokaliseret i Warszawa området. Hvert år bliver der færdiguddannet yderligere 3.000 nye IT-specialister i Warszawa.

Hvis et udviklingsprojekt skal udvikles inden for EU/NATO, er vores Warszawa kontor løsningen for jer.