Muligheder for danske virksomheder i Ukraine SE PROGRAMMET Vær med til at styrke Europas forsvar TILMELDING Voksede til 50+ lande og blev NATOs foretrukne SE PROGRAMMET Michael Holm, Systematic TILMELDING Det har vi lært af krigen i Ukraine SE PROGRAMMET Anders Puk Nielsen, Forsvarsakademiet TILMELDING Drive en virksomhed i krigens skygge SE PROGRAMMET Torsten Schlägelberger, Conscensia TILMELDING

4. september – Systematic Søren Frichs Vej 39, 8000 Aarhus C

Vær med til at styrke Europas forsvar

Forsvaret i Europa står overfor et gigantisk løft, hvor teknologisk formåen og innovation spiller en afgørende rolle. En udvikling der placerer it-virksomheder helt centralt i den kamp, Europa allerede står midt i.

Deltag i dette event og bliv klogere på, hvordan truslen for hybridkrig samt styrkelsen af NATOs og Europas forsvar også kan skabe nye forretningsmæssige muligheder.

Dag for dag er det blevet mere klart for europæerne, at både individer og firmaer skal forberede sig på radikale forandringer, da krigen banker på Europas fordør, og hvor Rusland har omstillet produktionen til en krigsøkonomi.

Efter mange års nedskæringer investeres der nu historisk store beløb i både Europas og NATOs forsvar. Men hvad betyder det for os som it-leverandører?

PROGRAM 4. september 2024:

8.30 – 9.00
Kaffe og registrering

09:00 – 09:15
Velkommen og introduktion
ved IT-Branchen og Conscensia

9:15 – 10:00
Det har vi lært om krigen i Ukraine
ved Anders Puck Nielsen.
Få et indblik i situationen i Ukraine og hør, hvordan konflikten har skabt teknologisk innovation, nye strategier og ændrede behov.

10:00 – 10.45
Dansk iværksætterdrøm voksede til 50+ lande og blev NATOs foretrukne
ved Michael Holm, Systematic.
Hør hvordan det, der startede som et ønske om at skabe it-løsninger til det danske forsvar, blev en global succes, der er nået helt ind i NATOs hovedkvarter – og hvordan virksomheder kan spille en vigtig rolle i at styrke NATO og Europa.

10.45 – 11.00
Hvordan driver man en virksomhed i krigens skygge?

ved
Torsten Bielefeldt Schlägelberger Conscensia
Conscensia deler deres erfaringer om at lede medarbejdere og bedrive virksomhed i krigens skygge.

Det har vi lært af krigen i Ukraine

Anders Puck Nielsen, Forsvarsakademiet

Vær med når Anders Puck Nielsen, militæranalytiker ved Forsvarsakademiet og med speciale i militær ledelse, krigen i Ukraine og den militærstrategiske situation i Rusland, giver en unikt indsigt i, hvordan situationen i Ukraine og Rusland er lige nu.

Han vil også fortælle, hvad vi har lært af krigen i Ukraine, og hvilke teknologiske løsninger der fremadrettet bliver brug for i Europa og NATO.

TILMELDING

Dansk iværksætterdrøm voksede til 50+ lande og blev NATOs foretrukne

Michael Holm, 45 min

Michael Holm fra Systematic fortæller om iværksætterdrømmen, der begyndte med det danske forsvar og gradvist voksede til flere end 50 lande og en position som hovedleverandør til NATO.

Han deler sit syn på de forretningsmæssige perspektiver i lyset af voksende globale spændinger og situationen i Ukraine, ligesom han fortæller om sin personlige involvering og passion for at hjælpe Ukraine.

TILMELDING

Hvordan driver man en virksomhed i krigens skygge?

Torsten Bielefeldt Schlägelberger, Conscensia

Torsten Bielefeldt Schlägelberger, adm. direktør i Conscensia, giver  sin beretning om, hvordan deres samarbejde med ukrainske it-talenter ikke bare har bragt både knowhow og nye innovative teknologiske løsninger til danske virksomheder, men også en stærk arbejdsmoral. Læs mere om Conscensia her.

For de ukrainske it-specialister handler det ikke kun om løn til huslejen og brød på bordet, men om kampen for deres frihed. En virkelighed der har ført til innovative løsninger – ikke bare på slagmarken, men også mellem borgere og offentlige institutioner. Så kom med og få et strategisk, menneskeligt og forretningsmæssigt indblik i, hvad krigen skaber af risici, muligheder og innovation.

TILMELDING

Så kom med og få et strategisk, menneskeligt og forretningsmæssigt indblik i, hvad krigen skaber af risici, muligheder og innovation.

Get Directions

show options hide options

4. september 2024

Systematic
Søren Frichs Vej 39
8000 Aarhus C