Velgørenhedsarrangement i Lviv: Samler penge ind til Ukraine

20. september 2024

Conscensia fejrer 18-års fødselsdag med velgørenhedsarrangement i Lviv

Torsdag den 19. september afholdt Conscensia et velgørenhedsarrangement i Lviv, hvor formålet var at samle penge ind til soldaterne fra den 80. Luftangrebsbrigade i Ukraine. Arrangementet havde en dobbelt betydning – dels at støtte Ukraine Hub og dels at fejre Conscensias 18-års fødselsdag.

Velgørenhedsarrangementets mål

Vores mål med arrangementet var at indsamle 300,000 UAH for at finansiere et køretøj til FPV droneoperatører fra 80th Air Assault Brigade. Køretøjet er nødvendigt for at kunne udføre kampmissioner og logistikopgaver, som er afgørende for deres indsats i frontlinjen.

Takket være den store opbakning fra både deltagere og donorer, lykkedes det at overgå vores mål. En imponerende bedrift, der viser, hvor stærkt fællesskabet står i disse udfordrende tider.

Aftenens program

Arrangementet forløb over flere timer med både underholdning, konkurrencer, taler, sublim mad og drikke samt networking.

Aftenen bød også på en speciel stand-up optræden og en velgørenhedsauktion, som blev aftenens højdepunkt. Den store opbakning og entusiasme blandt deltagerne gjorde det muligt at samle flere penge ind end forventet.

Tak til alle involverede

Vi vil gerne sende en stor tak til alle, der deltog i arrangementet, samt til vores fantastiske team i Lviv, der gjorde aftenen uforglemmelig. Sammen gjorde vi en forskel og viste, hvordan Conscensia står bag Ukraine i disse svære tider.

Hvorfor velgørenhed betyder noget

Hos Conscensia tror vi på, at det er vigtigt at tage ansvar og hjælpe, hvor vi kan. Krigen i Ukraine har berørt os alle, og som virksomhed med mange kolleger i Ukraine ønsker vi at gøre alt, hvad vi kan for at støtte dem. Dette arrangement er blot ét af mange tiltag, vi har sat i gang for at støtte både vores medarbejdere og landet.