Vi kan ikke holde på hemmeligheden længere…

27. august 2015

Location Romania. Green pin on the map.Vi er stolte af at kunne offentliggøre at Conscenisa åbner et nyt udviklingscenter i Rumænien i 2015. Conscensia har længe ønsket at opstarte en sourcing lokation indenfor EU og NATO, idet vi har måtte afvise adskillige projekter, hvor det har været et krav, at udviklingen foregik indenfor EU.

Der er mange årsager til at vi valgte Rumænien som vores næste outsourcing destination;

  • de har mange talentfulde software udviklere
  • mere end 90% af IT udviklerne taler engelsk
  • Rumænien er medlem af EU og NATO
  • landet er et moderne og sikkert samfund.

Rumænien har over 100 universiteter med mere end 450.000 studerende, hvoraf en stor del studerer inden for IT og ingeniør sektoren (ca. 140.000 studerende), hvilket viser at Rumænien har stor fokus på at blive en førende nation på IT markedet. Vores kontor er i Bukarest, idet mere end halvdelen af IT arbejdsstyrken bor i byen.

Som en del af opstartsprocessen i Rumænien, leder vi efter en General Manager, som bliver ansvarlig for at opbygge den rumænske organisation, og sikre at Conscensias outsourcing model og værdier er implementeret i den nye organisation. Det er meget vigtigt for os, at det nye kontor i Rumænien leverer samme høje kvalitet software udvikling og service til vores nye kunder, ligesom vores nuværende kunder har fået fra vores centre i Ukraine i mange år.