Stadig fuld fart på rekruttering i Ukraine og Polen

8. april 2020

Vores hverdag blev forandret fra den ene dag til den anden i starten af marts måned grundet Corona virus. Der var mange nye personlige restriktioner, og rent professionelt skulle mange arbejde hjemmefra, og fysiske møder med vores kolleger eller forretningsforbindelser blev frarådet.

Det kan være en stor omvæltning for mange mennesker. Dog er den nye hverdag ikke så anderledes for Conscensia og vores kunder. De er nemlig vant til at ”se” og kommunikere med deres udviklingsteam virtuelt. Vores kunder er vant til at mødes med deres udviklere via video dagligt, selvom de måske har kontor i København og udviklerene sidder i Ukraine.

I disse tider har det været en kæmpe fordel, at alle værktøjer og processer til et effektivt samarbejde er på plads – netop fordi det er den almindelige arbejdsmåde for dem. Den eneste forskel er, at alle nu sidder hjemme og arbejder.

Hvordan håndterer vi så rekruttering i disse uger? Vi har stadig mange åbne stillinger, hvor vores kunder har brug for flere udviklere. Selvom vores HR afdeling i Ukraine/Polen også arbejder hjemmefra, klarer de stadig job interviews med kandidater og kunder, blot virtuelt. Vores recruitere har indledende interviews med jobansøgere via Skype, og i samarbejde med kunden, bliver de enige om hvilke kandidater de vil have til jobsamtale. Der bliver gennemført jobinterviews via video med vores HR afdeling, kandidater og kunder, og vores kunder vælger hvilken kandidat, de ønsker der skal arbejde på deres projekt.

Siden den danske regering sendte os på hjemmearbejde, er det faktisk lykkedes os, at ansætte udviklere til fem kunder – alt sammen virtuelt, og i tæt samarbejde med vores kunder.

Vi er stolte over at vores virksomhed er gearet til at håndtere denne pludselige udfordring, og at vi stadig yder fuld service til vores kunder med alle deres rekrutterings- og udviklingsbehov, på trods af nye arbejdsvilkår og rutiner.

Vi hjælper gerne med råd, hvis du er interesseret i at høre, hvordan vi får den nye hverdag i et internationalt set-up til at fungere. Vi kan kontaktes her.