Oplægsholder ved Lviv Project Management dagen 2017

27. november 2017

Den 25. november var Conscensia’s Head of Delivery Halyna Shporlyuk oplægsholder ved Lviv Project Management dagen 2017, som er det største IT projektleder arrangement i Lviv.

Halyna fortalte om kulturel intelligens inden for personaleledelse, hvor hun berørte emner som kultur, mangfoldighedens paradoks, kulturelle parametre og hvordan man bliver kulturelt intelligent.

Halyna har mere end 13 års erfaring med softwareudvikling i outsourcing industrien, hvoraf hun i af 5 af årene har haft ledende positioner. Hun har desuden erfaring med at arbejde med forskellige multikulturelle udviklingsteams (ukrainske, amerikanske, indiske, israelske, rumænske og danske kulturer). Halyna’s uddannelsesmæssige baggrund er også imponerende, idet hun er certificeret Scrum Master, har ISEB ISTQB i software testing, har en kandidat grad i Technology Management og er certificeret underviser i CQ fra Living Institute.

Det er en stor fordel for Conscensia og vores kunder at have intern ekspertviden omkring optimering af tværkulturelle samarbejder.