OMhub vælger Conscensia som deres softwareudviklingspartner

11. september 2020

Vi er stolte af, at kunne offentliggøre samarbejdet med vores nye kunde OMhub, hvor Conscensia bliver den primære udviklingspartner for OMhub platformen.

OMhubs grundlægger, Andres Priede, forklarer hvorfor de valgte Conscensia som deres udviklingspartner:

“Grunden til at vi valgte Conscensia er en kombination af følgende faktorer: Gennemsigtighed, Fleksibilitet og Referencer. Som en start-up, sætter vi virkelig pris på Conscensias lydhørhed og støtte til hurtigt at finde en god udvikler i denne lidt usikre tid. Derudover har vi hele tiden adgang til processer og vi har fuld kontrol over udviklingen, hvilket er vigtigt for os.  Vi er et mindre firma, så vi har brug for pålidelige partnere, som er fleksible og deler det langsigtede mål om at bytte noget stort sammen. Sidst – men ikke mindst – har vi gode referencer om Conscensia fra vores forretningsnetværk.”

Mange af vores kunder sætter stor pris på fleksibiliteten ved at kunne bygge og skallere deres eget udviklingsteam på et marked, hvor Conscensia hurtigt finder de kompetencer kunderne har behov for – til en konkurrencedygtig pris. Vores kunder har naturligvis fuld kontrol over udviklingen og processerne.

OMhub har kontor i London, hvor de forenkler forholdet mellem vedvarende energi og drift & vedligeholdelse tjenesteudbydere gennem en skalerbar og sikker platform. Det er et tosidet ekspertmarked, der bringer effektivitet, gennemsigtighed og pålidelighed sammen med styring af aktiver i vedvarende energi. Hvis du vil læse mere om, hvordan du øger produktiviteten og reducerer driftsudgifter på dette marked, bør du tjekke deres ydelser her www.omhub.io

Vi ser frem til at langvarigt partnerskab med OMhub og glæder os til at skabe store resultater sammen.

Hvis du har brug for software kompetencer, og gerne vil vide mere om hvordan Conscensia kan hjælpe, kontakt venligst CEO Hans Henrik von Platen-Hallermund.