Ny kunde i Norge – Norsk Byggtjeneste AS

9. oktober 2015

Vi er stolte af at byde velkommen til Norsk Byggtjeneste AS, som har besluttet at Conscensia skal være deres nearshore outsourcing partner. Norsk Byggtjenestes nye udviklingsteam skal arbejde fra Conscensias udviklingscenter i Lviv i Ukraine. Norsk Byggtjeneste AS er Norges største leverandør af byggeregulativer og byggemateriale data.

Projektleder i Norsk Byggtjeneste, André Ruud, udtaler,

Vi valgte Conscensia grundet tidligere erfaringer med dem, hvor de var en glimrende leverandør af dygtige softwareudviklere. Vi prioriterer fastholdelse af vores udviklere højt, da dette giver os større produktivitet og høj kvalitet i vores løsninger. Nu hvor Conscensia satser på det norske marked, kan vi få glæde af deres mangeårige erfaringer med nearshore outsourcing til Ukraine.”

Country manager i Conscensia, Dagfinn A. Mork, supplerer, “Vi er glade for å ønske Norsk Byggtjeneste AS til Conscensia.  Vår outsourcingmodell fokuserer på å finne, integrere og fastholde faglig dyktige utviklere, er vi trygge for at deres nye nearshore utviklingsteam vil gi dem merverdi og bidra til å nå deres mål.”

Du kan læse mere om Norsk Byggtjeneste her.