Hvorfor nearshore software udvikling

Kæmpe talentmasse tilgængelig i Ukraine og Polen

Stor tilgængelighed af højtuddannede konsulenter gør det let at skalere dit team og forkorte time-to-market på kosteffektive og fleksible vilkår.

Med et dedikeret team bibeholder du fuld kontrol over din udvikling og kompetencer in-house. Der er kort afstand til dit team og de kulturelle og sprogmæssige barrierer er små.

Fordele ved nearshore softwareudvikling

STOR TALENTMASSE

Lviv og Warszawa har en kæmpe talentmasse tilgængelig, der gør det let at skalere sin organisation og forkorte time-to-market.

KOSTEFFEKTIVT

Højtuddannede softwareudviklere koster betydeligt mindre i Ukraine og Polen. Samtidig arbejder de flere timer end i DK.

FLEKSIBLE VILKÅR

Konsulenterne har kontrakt på B2B vilkår, hvilket sikrer fleksible vilkår i forhold til opstart og ændringer i teamet. Der er ingen rekrutteringsomkostninger.

FULD KONTROL IN-HOUSE

Et dedikeret nearshore team sikrer dig fuld kontrol over din kritiske udvikling in-house. Du styrker og fastholder din kompetenceopbygning.

LET KOMMUNIKATION

De kulturelle og sprogmæssige barrierer er små. SW udviklere i Ukraine og Polen er vandt til at arbejde sammen med kunder fra andre lande.

KORT AFSTAND

Det er let at komme til og fra vores udviklingscentre. Der går direkte fly fra Danmark til både Lviv og Warzawa, og rejsetiden er kort til begge lokationer. Der er kun 1 times tidsforskel til Ukraine.

”Vi er blevet mere konkurrencedygtige, fordi vi outsourcer. Outsourcing gør, at vi kan holde omkostningerne nede og hurtigt kan få kvalificerede udviklere, når vi har behov for dem.”
Kenneth Jensen, COO hos FlexyBox

Er nearshore softwareudvikling for dig?

Mangler du de rette kompetencer – til den rette pris – hvis du skal nå din virksomheds forretningsmæssige mål?

Nearshore softwareudvikling er ideelt for virksomheder, der vil vækste, men bliver hæmmet af f.eks. omkostninger til nyansættelser, lønninger eller vanskeligheder ved at finde udviklere med de ønskede kvalifikationer.

Det er ikke blot et spørgsmål om at levere billige udviklingstimer, outsourcing handler også om at levere kvalitet og værdi til den rigtige pris.