Mød vores konsulenter

Zoriana, ansvarlig for levering hos Conscensia, koordinerer med kundeteams

Mød Zoriana

Navn: Zoriana

Stilling: Delivery Manager

Alder: 42

Uddannelse: Kandidat i matematik

Bopæl: Lviv i Ukraine

Fritidsinteresser: Jeg tilbringer meget tid sammen med min familie, børn og venner, ligesom jeg nyder at cykle og stå på ski.

Kom til Conscensia: 2007


Beskriv, hvad du laver i dit job

I min stilling som Delivery Manager sørger jeg for, at vores kunder får maksimal udbytte af samarbejdet med deres ukrainske udviklere. Når et nyt udviklingsteam bliver etableret, hjælper jeg kunden med implementering og med at få processerne op at køre. Hvis en kunde ikke har erfaring med outsourcing, kommer vi med vores anbefalinger (best practices) til, hvordan man får et produktivt og succesfuldt samarbejde. Det er også vigtigt, at det outsourcede udviklingsteam føler sig som en del af kundens firma; de skal altså lære virksomhedskulturen at kende og have adgang til de samme informationer og vidensdeling, som de danske ansatte har. Ved opstarten anbefaler vi desuden gensidige fysiske besøg, både i Ukraine og i Danmark. Idet alle udviklingsopgaver bliver koordineret direkte mellem kunden og udviklingsteamet, er det mit ansvar at sikre, at alle parter er tilfredse med samarbejdet. Hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer, støtter og rådgiver jeg de involverede parter således, at vi hurtigt finder et svar eller en løsning.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Jeg nyder virkelig den personlige relation med vores kunder. Jeg arbejdede som udvikler for en af Conscensias kunder i 9 år, før jeg valgte at blive Delivery Manager. En udvikler er fokuseret på kundens product og udvikling, nu har jeg fået indsigt i hvad der sker i kulissen; hvordan vi støtter vores kunder på andre områder, udover selve softwareudviklingen. Mine erfaringer fra min tid som softwareudvikler har helt klart bevirket, at jeg er en god sparringspartner for kunden. Når vores kunder er tilfredse med samarbejdet, kan jeg se at mine bidrag også er en del af succesen.

Hvordan vil du beskrive Conscensia som arbejdsplads?

Jeg er næsten vokset op med Conscensia, idet jeg har arbejdet her i over 10 år. Conscensia har sin egen sjæl – vi er en stor familie. Conscensia har en meget inspirerende virksomhedskultur, hvor man som konsulent får fleksible arbejdsvilkår, jeg føler mig tryg og jeg har en perfekt balance mellem mit arbejde og mit privatliv. Jeg kan have en spændende karriere samtidig med at jeg har tid sammen med min familie; så bliver det ikke bedre!

Hvad motiverer dig i dit arbejde?

Mennesker motiverer mig – så jeg bliver motiveret af at arbejde med vores kunder og udviklingsteams. Alle kunder er forskellige, og de har brug for forskellige former for assistance fra mig. Jeg har en tæt dialog med vores kunder, og vi har regelmæssige møder via Skype for at sikre, at alt går som planlagt. Jeg trives med at få professionelle udfordringer og finde løsninger og processer til at optimere et samarbejde. Vi arbejder alle for, at kundernes firmaer opnår deres mål og får succes. Det er vores job og vores højeste prioritet.

Hvorfor har du valgt at arbejde for et dansk sourcing firma?

Jeg har været ansat hos to ukrainske firmaer, før jeg begyndte som udvikler for Conscensias første kunde tilbage i 2007. Dengang var Conscensia et lille firma, men med en rar og varm atmosfære. Selvom Conscensia er vokset betragteligt på 10 år, har firmaet bevaret den venlige og professionelle væremåde overfor konsulenterne. Der er mange fordele ved at arbejde for et dansk firma, bl.a. arbejdstiderne, stabiliteten og goderne, som minder meget om danske arbejdsforhold.