Velkommen til Thomas Varan - Conscensias nye regionale Salgsdirektør

19. februar 2024

Vi er begejstrede for at annoncere det nyeste medlem af Conscensia: Thomas Varan, regional salgsdirektør, som vi er sikre på vil berige vores team med sin ekspertise og entusiasme.

Thomas besidder en unik kombination af finansiel indsigt, forretningsforståelse og salgskompetencer, der konsekvent har drevet vækst for mange IT-leverandører og softwareproducenter. Hans evne til at identificere branchespecifikke løsninger på finansielle og forretningsmæssige udfordringer har ført til salg til TOP100 danske virksomheder samt mellemstore virksomheder.

I sin rolle hos Conscensia vil Thomas fokusere på at udvide vores markedsandel inden for nearshore outsourcing og styrke vores kunderelationer. Han vil arbejde på at udvide porteføljen af services til vores kunder og bidrage til vækst og succes.

Thomas Varan, Conscensias nye Regional Salgsdirektør, klar til at skabe vækst og styrke kundeforhold.

“Vi er begejstrede for at byde Thomas velkommen som vores nye Salgsdirektør. Med sin fremragende personlighed og stærke salgsevner forventer vi, at han vil bringe stor værdi til Conscensia. Thomas integritet matcher perfekt med vores værdier om tillid og samarbejde, og vi glæder os meget” siger CEO Torsten Bielefeldt Schlägelberger.

Udenfor arbejdet vil du finde Thomas i Østjylland i Danmark, hvor han nyder naturen og tiden med familie og venner. Vi er stolte over at have Thomas om bord hos Conscensia, og vi ser frem til samarbejdet med ham for at nå nye milepæle for vores kunder og kollegaer i Polen og Ukraine.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan oprette et succesfuldt nearshore softwareudviklingsteam i Warszawa eller Lviv, bedes du kontakte Thomas på tho@conscensia.com