Mød vores konsulenter

Nazar, QA-specialist, udvikler testkoder hos Conscensia

Mød Nazar

Navn: Nazar

Stilling: QA ingeniør

Alder: 37

Uddannelse: Kandidat i matematik og informatik

Bopæl: Lviv i Ukraine

Fritidsinteresser: Jeg spiller fodbold, cykler og rejser. Jeg er desuden begyndt at træne droneflyvning og løse matematiske puslespil. Jeg kan virkelig godt lide at rejse til København, og jeg har allerede været der 4 gange.

Kom til Conscensia: 2010


Beskriv, hvad du laver i dit job

Jeg har både tekniske og ledelsesmæssige opgaver for vores danske kunde. Jeg er den ledende QA’er på vores udviklingsteam. Jeg udvikler koder, der kan teste en anden kode via automatiske processer. Derudover fungerer jeg som mentor og underviser for vores nyuddannede QA’ere på vores team. Jeg ligger også vægt på de bløde værdier, såsom at være en teamplayer samt have gode engelsk- og kommunikationskundskaber. Disse færdigheder er specielt vigtige, når vi har tekniske møder med de danske udviklere.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Der er mange ting, jeg kan lide ved mit arbejde. Jeg nyder at undervise og guide vores juniorer på teamet, og det er en stor fornøjelse at se deres fremgang og udvikling. Det er dog stadig vigtigt for mig, at jeg hele tiden forbedrer mine egne QA færdigheder. Jeg er også leder af QA kompetencegruppen hos Conscensia, hvor vi udfører tekniske evalueringer af QA specialisterne i Conscensia. Gruppen er også et teknisk netværk, hvor vi diskuterer software kvalitet og vidensdeling, specielt når nogle medarbejdere har været på en konference inden for testning af software.

Hvordan vil du beskrive Conscensia som arbejdsplads?

Conscensia tilbyder et konkurrencedygtigt vederlag samt goder som bl.a. en sundhedsforsikring, hvilke firmaer sjældent tilbyder i Ukraine. Jeg nyder den gode stemning på kontoret, hvor alle mennesker bliver påskønnet og behandlet lige.

Hvad motiverer dig i dit arbejde?

Det er altid skønt at få positivt feedback fra din kunde, men anerkendelse fra mine kolleger er også vigtigt for mig. Derudover er mine undervisnings- og mentoropgaver også meget givende for mig. Fra tid til anden er jeg også med til møder med potentielle kunder for at fortælle om QA mulighederne hos Conscensia, hvilket jeg også synes er spændende.

Hvorfor har du valgt at arbejde for et dansk sourcing firma?

Conscensia har gode arbejdsforhold for deres konsulenter, f.eks. et anciennitetsprogram, hvor din loyalitet bliver belønnet med forskellige goder, såsom ekstra feriedage. Arbejdstiderne er også gode, idet der kun er 1 times tidsforskel til vores danske kunde. Conscensia er et vellidt og stabilt firma, som jeg vil helt sikkert vil anbefale til mine venner.