Mød vores konsulenter

Nadiya, HR-chef hos Conscensia, smiler under et møde

Mød Nadiya

Navn: Nadiya

Stilling: Head of HR

Alder: 41

Uddannelse: Kandidat i filologi

Bopæl: Lviv i Ukraine

Fritidsinteresser: Bjerge

Kom til Conscensia: 2011


Beskriv, hvad du laver i dit job

I øjeblikket er jeg leder af et team på 7 ansatte. Mit ansvar er at finde de bedste talenter til vores kunders udviklingsteams i Lviv og Warszawa. Vi er ansvarlige for alle HR-aktiviteter i vores virksomhed (onboarding af nye kolleger, evalueringsproces, læring og udvikling m.m.).

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Jeg har mulighed for at møde fantastiske mennesker og arbejde sammen med dem. Jeg værdsætter samtidig, at når vi efter et par års samarbejde med virksomheden får god feedback fra vores kunder og udviklere. Det er også meget motiverende at se, når teams arbejder godt sammen og bliver venner. Når en kunde udvider deres team med nye udviklere, er det meget vigtigt, at vi finder udviklere, der matcher det eksisterende team – både på det faglige og personlige niveau.

Hvordan vil du beskrive Conscensia som arbejdsplads?

Conscensia har altid og vil altid have mennesket i fokus. Vi har et godt fællesskab, venlig atmosfære og støtte, når det er nødvendigt.  Vi tilbyder gode arbejdsforhold og har mange fordele. Det er vigtigt, at konsulenterne har en god balance mellem deres arbejde og privatliv – ligesom i Skandinavien.

Hvad motiverer dig i dit arbejde?

Det er meget motiverende for mig, når jeg finder den helt rigtige kandidat til en kunde. Når jeg kan mærke, at vores kunde og kandidaten er et perfekt match. Der er mange aspekter i at finde den rette udvikler til en stilling, de faglige kvalifikationer er essentielle – men også de bløde kvalifikationer (kommunikations- og sprogkundskaber) og personlighed er vigtige faktorer.

Hvorfor har du valgt at arbejde for et dansk sourcing firma?

Jeg er glad for at arbejde for Conscensia på grund af deres menneskesyn og deres åbne mentalitet. Alt er ærligt og transparent, hvor spørgsmål, forhandlinger og diskussioner er velkomne. Det er meget inspirerende for mig at arbejde i disse rammer.