Mød vores konsulenter

Mød Khrystyna

Navn: Khrystyna

Stilling: HR specialist

Alder: 31

Uddannelse: Kandidat i international økonomi

Bopæl: Lviv i Ukraine

Fritidsinteresser: Dans i alle afskygninger samt være sammen med mine venner

Kom til Conscensia: 2014


Beskriv, hvad du laver i dit job

Jeg rekrutterer dygtige ukrainske IT specialister til vores kunders udviklingsteams i Ukraine. Dette inkluderer alle processer lige fra at tale med kunden og afdække stillingens profil, aktiv søgning efter kvalificerede kandidater, sende kandidaternes CV’er til vores kunde, afholde indledende job interviews med kandidaterne samt afholde de endelige job interviews med deltagelse af både kandidaterne og vores kunde.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Jeg er meget udadvendt, så jeg sætter stor pris på det kommunikative aspekt af mit job. Det er desuden meget tilfredsstillende, når vores udviklingsteams har et velfungerende internt arbejdsmiljø og et givtigt samarbejde med kunden. Når en kunde udvider deres team med nye udviklere, er det meget vigtigt, at vi finder udviklere, der matcher det eksisterende team – både på det faglige og personlige niveau.

Hvordan vil du beskrive Conscensia som arbejdsplads?

Conscensia har et rigtig godt ry i Lviv, specielt på grund af arbejdsmiljøet og den gode stemning på kontoret, samt vores ansættelsesvilkår. Vi har blandt andet delvist betalt frokost, sundhedsforsikring (inklusiv ægtefælle efter 4 års ansættelse), et loyalitetsprogram, engelsk undervisning, firma sportsaktiviteter og ”short Fridays”, hvor vi har tidligere fri end de andre dage. Det er vigtigt for Conscensia, at konsulenterne har en god balance mellem arbejds- og privatlivet, ligesom I har i Skandinavien.

Hvad motiverer dig i dit arbejde?

Det er meget motiverende for mig, når jeg finder den helt rigtige kandidat til en kunde. Når jeg kan mærke, at vores kunde og kandidaten er et perfekt match. Der er mange aspekter i at finde den rette udvikler til en stilling, de faglige kvalifikationer er essentielle – men også de bløde kvalifikationer (kommunikations- og sprogkundskaber) og personlighed er vigtige faktorer.

Hvorfor har du valgt at arbejde for et dansk sourcing firma?

Jeg er glad for at arbejde for Conscensia på grund af deres menneskesyn og deres åbne mentalitet. Alt er ærligt og transparent, hvor spørgsmål, forhandlinger og diskussioner er velkomne. Det er meget inspirerende for mig at arbejde i disse rammer.