MØD VORES KONSULENTER

Ivan, en dygtig teamleder og softwareudvikler hos Conscensia

Mød Ivan

Navn: Ivan

Stilling: Teamleder, Scrum Master og software udvikler

Alder: 38

Uddannelse: Kandidat i matematik og informatik.

Fritidsinteresser: Jeg kan lide at stå på ski, rejse, saunaer, spille pool, køre på ATV og lave al slags mad udendørs på grillen.

Kom til Conscensia: 2010


Beskriv, hvad du laver i dit job

Jeg arbejder i et mindre team med tre softwareudviklere her hos Conscensia i Ukraine, og vores kunde har en udvikler hos dem i Danmark. Jeg har forskellige ansvarsområder; jeg er bl.a. teamleder for vores ukrainske team, jeg er Scrum Master, jeg koder og jeg er arkitekt på visse dele af det system, vi arbejder på.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Jeg har over 10 års erfaring med softwareudvikling, og jeg nyder at blande mine ledelsesopgaver med tekniske opgaver. Det giver en skøn balance. Jeg får mulighed for at drive en idé frem til en løsning, der fungerer for kunden. Og nogle gange får vi også mulighed for at se hvordan løsningen virker ”ude i den virkelige verden.” Den tekniske udvikling for softwareudviklere er under konstant udvikling, hvilket er meget spændende. Jeg har ingen kedelige opgaver, hver dag byder på noget nyt og spændende. Det er derfor jeg gerne vil beholde nogle af mine tekniske opgaver – altså fortsætte med at kode.

Hvordan vil du beskrive Conscensia som arbejdsplads?

Jeg er meget glad for Conscensias nye kontor, som giver mig et godt arbejdsmiljø. Der er også god mulighed for faglig udvikling, gode sociale tiltag, en god balance mellem arbejdsliv og privatliv og vigtigst af alt, danske kunder. Vi samarbejder og arbejder som ligeværdige kolleger, hvor de værdsætter mine indspark, og vi kan have gode diskussioner om fordele/ulemper ved en given løsning. Vores danske kunde giver mig plads til at være innovativ og jeg får respekt og anerkendelse fra dem, hvilket er vigtigt for mig. Conscensias danske kunder og deres holdning til deres ukrainske kolleger er måske én af hovedårsagerne til, at jeg har samarbejdet med Conscensia så længe.

Hvad motiverer dig i dit arbejde?

Jeg får stor tilfredsstillelse ved at se resultatet af både mit eget udviklingsarbejde, men også den samlede indsats fra hele teamet. I min funktion som teamleder, nyder jeg at motivere mine kolleger; vi har et fælles mål og ved målstregen kan vi se hvordan vores idéer udmønter sig til en god løsning. Jeg bliver også motiveret, når vores kunde anerkender vores arbejde og giver positiv feedback. Det er det bedste ved mit arbejde.

Hvorfor har du valgt at arbejde for et dansk sourcing firma?

Tilbage i 2010, boede og arbejdede jeg i Kiev, da jeg så en ledig stilling ved Conscensia i Lviv. I min studietid boede jeg i Lviv, og jeg kunne rigtig godt lide byen. Så jeg tog til samtale med Conscensia og deres danske kunde. Jeg kunne rigtig godt lide deres værdier og den måde samtalen foregik på. Der var ikke kun fokus på mine tekniske færdigheder, men også mine hobbyer, de bløde værdier og de prøvede at lære mig (som person) at kende. Det var første gang jeg fik sådanne spørgsmål til en samtale. Idet projektet også lød rigtig spændende, valgte jeg at indgå kontrakt med Conscensia. Så det var egentlig en god mavefornemmelse, der gjorde at jeg startede med at arbejde for et dansk sourcing firma.