Kulturel intelligens sikrer effektiv samarbejde og kommunikation

5. maj 2017

Et stort tillykke til vores delivery managers Halyna Shporlyuk og Zoriana Drapaylo og VP of Global Delivery Line Milthers, som nu er certificeret “Cultural Intelligence Facilitators”!

Kulturel intelligens er fundamentet til effektiv kommunikation og samarbejde på tværs af kulturer. Når vi kommunikerer og samarbejder på tværs af forskellige kulturer, har vi en tilbøjelighed til at observere og fortolke mennesker fra andre kulturer gennem vores egne ”kulturelle briller”, hvilket ofte fører til et forudindtaget syn og vurdering af hvad er rigtigt og forkert.

At være kulturel intelligent betyder at vi er opmærksomme på den ”anden” kultur, og også vores egen kultur. At vi er opmærksomme på, at der i kommunikationen eller samarbejdet ikke er noget ”rigtigt” eller ”forkert”, vi kommunikerer og samarbejder blot på forskellige måder.

Conscensia fokuserer på undervisning af både ansatte og kunder i kulturel intelligens, idet man kan undgå misforståelser ved fordomsfrit og proaktivt arbejde udenom potentielle udfordringer.