Aktuelt

10 års jubilæum - Kamstrup har succes med nearshore softwareudvikling i Ukraine

17. marts 2021

Tilbage i februar 2011 besluttede Kamstrup, at outsourcing skulle være en del af deres fremtidige langsigtede strategi. De ønskede en mulighed for at skalere deres arbejdskraft på en effektiv, fleksibel og økonomisk fordelagtig måde, og indgik derfor et samarbejde med Conscensia om at etablere et udviklingsteam i Ukraine.

Samarbejdet er siden styrket og vokset – og Kamstrup og Conscensia fejrer nu 10 års jubilæum. Mange af Kamstrups udviklere har endda arbejdet for dem i 5 – 9 år, så der er opbygget stor viden på teamet.

Head of Software Development ved Kamstrup, Vibeke Ågren, udtaler; ”Vi oplever at Conscensia har hjulpet Kamstrup i vores vækst. Ikke nok med at Conscensia har bidraget til at rekruttere kompetente softwareprofessionelle, igennem et godt samarbejde har det også været muligt at motivere, udvikle og fastholde vores kompetente kolleger.”

Der er naturligvis sket meget i løbet af det seneste årti, hvor både projekter og teamstørrelse har varieret, alt efter Kamstrups udviklingsbehov. Udviklingsteamet i Ukraine har i alle årene været en tæt integreret del af Kamstrups udviklingsafdeling på hovedsædet i Stilling i Danmark.

”Kamstrup har i dag en velfungerende udviklingsgruppe i Lviv, hvor kombinationen af fremragende kompetencer og høj anciennitet gør det let for os at udvide vores udviklingskapacitet. Vi sætter stor pris på Conscensias kompetencer inden for rekruttering og HR og oplever en organisation, der er veldrevet og en fornøjelse at arbejde sammen med.”

Conscensia er stolt af, at kunne fejre endnu et 10 års jubilæum med en kunde. Det beviser, at vi er lykkes med at finde talentfulde udviklere og etablere de bedste udviklingsteams for vores kunder – og dermed bidrager til, at deres nearshore softwareudvikling er en succes.

Vibeke Ågren afslutter; ”Hos Kamstrup er 10 års jubilæet en vigtig milepæl og vi er fortsat rigtig glade for vores samarbejde med Conscensia og ikke mindst vores udviklingsteam i Lviv.”