JS meetup hos Conscensia

14. oktober 2019

Det er vigtigt for både Conscensia og vores udviklere, at de får muligheden for løbende at videreudvikle deres kompetencer. For at imødekomme dette behov, afholder vi på vores udviklingscenter i Lviv ofte arrangementer med teknologisk indhold. Oplægsholderne kan både være eksterne eksperter, eller egne in-house eksperter inden for et specielt felt. Arrangementerne er gratis og alle er velkommen til at deltage.

Til det seneste JS meetup i Lviv, fortalte vores kollega Myron Mavko om Redux-Saga, essensen af teknologien and fremlagde forskellige cases. Gæsteoplægsholder Sergiy Babich fortalte om Angular IVY, nye features og hvordan de fungerer i praksis. Både Myron Mavko og Sergiy Babich er front-end udviklere med mere end 10 års erfaring. Det var en inspirerende aften med mange nysgerrige udviklere, der gerne ville lære og forbedre deres softwareudviklingskompetencer./em>

Derudover afholder vi også interne vidensdeling arrangementer, hvor vores udviklere deler ud af deres ekspertise til kolleger. Det kan f.eks. være om emnet ”Logging in Java”. Her bliver der fortalt om forskellige frameworks, hvorfor der er så mange, hvilken skal man vælge, hvordan man konfigurerer, hvilke fejl man skal undgå og hvilke fremgangsmåder man kan vælge.