IT-Branchen konference d. 3/3 2016: Offshore – hvor nemt kan det være?

3. februar 2016

Der er noget galt i Danmark! Vi udklækker ikke nok højt uddannede it-kandidater. Aktuelt mangler vi 1000 kandidater og udsigterne i de kommende år er nedslående – i 2020 er tallet 3000. Samtidig er det blevet sværere at tiltrække udenlandsk arbejdskraft til Danmark. Men vi har brug for innovation og vi har brug for vækst. Hvad gør vi?

IT-Branchen arrangerer i samarbejde med bl.a. Conscensia en konference, som sætter fokus på offshore softwareudvikling og vedligeholdelse af samme. Konferencen finder sted på:

Bernstorff Slot, Jægersborg Allé 93, 2820 Gentofte

Torsdag d. 3. marts 2016, kl. 13.00 – 17:30

Mange virksomheder, små som store får øjnene op for de fordele der opnås ved at etablere et eller flere softwareudviklingsteams i udlandet, blandt andet adgang til den arbejdskraft de har behov for til at eksekvere på deres strategi. Off- og/eller nearshore softwareudvikling er samtidig et supplement, der giver os mulighed for at komme langt hurtigere og billigere ud til markedet med vores idéer og løsninger.

Programmet byder på oplæg fra eksperter og fra virksomheder, der alle har erfaringer – gode som dårlige – med at indgå i partnerskaber, hvor en del af udviklingsafdelingen ikke er placeret i Danmark. Vores samarbejdspartner Knowit Decision Danmark vil bl.a. fortælle om deres erfaringer med softwareudvikling i Ukraine. IT-Branchen slutter eftermiddagen af med en paneldebat, som sætter fokus på manglen på it-ressourcer i Danmark – hvordan løser vi det?

I pauserne er der rig mulighed for at få en god og uformel snak med Conscensia og andre leverandører, som er eksperter i off-/nearshore softwareudvikling og alle har mange års erfaring med etablering af partnerskaber i udlandet.

IT-Branchen slutter dagen med networking, hvor der bydes på en lille forfriskning.

Se programmet og tilmeld dig konferencen her – det er først til mølle princippet – så tilmeld dig i dag!