Hvad er fordelene ved et dedikeret team?

13. maj 2013

Conscensias model for outsourcing er bygget op omkring dedikerede teams – altså teams af udviklere som arbejder for én bestemt dansk kunde. Denne model har fire store fordele for dig som kunde:

Du sætter selv holdet

Når du arbejder med et dedikeret team af udviklere, giver det den fordel, at du selv kan sætte det hold, som du ønsker skal arbejde for dig.
Conscensia afsøger markedet for de rigtige profiler og udvælger i tæt samarbejde med dig de rigtige kandidater.
Samtidig sørger Conscensia for at sikre en høj grad af medarbejdertilfredshed – blandt andet gennem efteruddannelsesmuligheder – så medarbejderne bliver hos Conscensia, og der skabes kontinuitet i arbejdet.

Udviklerne bliver en integreret del af virksomheden

Når du får et dedikeret team af udviklere på Conscensias kontor i Lviv, så arbejder disse udviklere kun for dig.
Du får altså en række fast tilknyttede udviklere, der ser sig selv som en del af din virksomhed, fordi de har fuld fokus på dine udviklingsopgaver.
På den måde kan det lade sig gøre at integrere sit outsourcede team så meget i den danske virksomhed, at de bliver en naturlig del af udviklingsafdelingen.
Conscenscias Delivery Group sørger desuden for enløbende evaluering, som sikrer, at de nære relationer holdes ved lige.

Teamet opbygger viden

Når udviklerne arbejder dedikeret for dig, opnår de et indgående kendskab til din virksomhed, og teamets viden om din forretning og dine løsninger øges hele tiden. Det betyder, at teamet bliver mere selvkørende og skaber større værdi, og dermed øges din ROI  dag for dag.

Du får proaktive medarbejdere

Erfaringen viser, at vores ukrainske udviklere er yderst proaktive og ofte byder ind med alternative løsningsforslag – især hvis den danske virksomhed vælger at investere i at introducere teamet til virksomheden, arbejdskulturen, produkterne og den sammenhæng, de bliver brugt i.
Det giver stor værdi at have medarbejdere, som igennem udviklingsprocessen er i stand til at give med- og modspil og på den måde kvalificere produkterne.