Højsæson for styregruppemøder med vores kunder

20. maj 2019

Når man er kunde hos Conscensia, er vi dedikeret til at hver kunde får den størst mulige værdi ud af vores samarbejde, både på operationelt og strategisk niveau. Dette gør vi på flere forskellige måder, bl.a. gennem styregruppemøder.

Vores delivery managers afholder naturligvis jævnlige møder med både kolleger og projektansvarlige hos kunden. Derudover ønsker vi to gange om året ved styregruppemøder at få helikopterperspektivet på vores samarbejde sammen med kontraktholderen og projektlederen hos kunden. Ved disse møder taler vi om kundens fremtidsplaner, udviklingsteamets præstation og sammensætning, lønudviklingen i markedet osv. Ofte kan vi komme med råd og anbefalinger til kunden, således at udbytte og omkostninger forbliver gunstige for kunden.

Disse styregruppemøder og opfølgning er utrolig vigtige for os, således at vi kan rådgive kunden og optimere udbyttet af deres nearshore softwareudvikling setup hos Conscensia. Vores kunder får også mulighed for at få en status på hele samarbejdet, og synliggørelse af om samarbejdet stadig bringer stor værdi for dem.

Heldigvis har vi adskillige kunder, som har haft et nearshore setup hos os i mere end 7 år, ja helt op til 13 år, hvilket er en klar indikation af, at vi har godt styr på vores services, processer og rådgivning.

Er du blevet nysgerrig efter at vide hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med softwareudvikling, er du velkommen til at kontakte Annette Kvist på tlf. +45 3050 2090.