Guld sponsor ved IT Arena

11. september 2017

For fjerde år i træk er byen Lviv i Ukraine vært ved den største IT konference i Østeuropa fra den 29. september til den 1. oktober 2017. Conscensia viser vores støtte til IT industrien ved at være guld sponsor og udstiller ved konferencen.

IT Arena samler udviklere, investorer, iværksættere og IT firmaer, samt der vil være præsentationer fra Airbnd, Telenor, Microsoft, Amazon Web Services, Bayer (Berline), Tech Crunch, Indeigogo og mange flere….

I samarbejde med IKT Norge, NUCC (Norwegian-Ukrainian Chamber of Commerce) og SIBB (Software Initiative Berlin Brandenburg) kan du tage med os til en inspirerende tur til Ukraine fra den 30. september til den 3. oktober!

Du vil opdage Østeuropas største og hurtigst voksende IT talentmasse, tale med det lokale IT brancheforening og kommunale ledere samt besøge Conscensia’s udviklingscenter og se hvordan du kan få dit eget dedikeret udviklingsteam i Lviv. Alt i alt, vil du i detaljer lære om nearshore softwareudvikling i Ukraine og besøge vores udviklingscenter, som giver dig de bedste forudsætninger for at vurdere om denne løsning er vejen frem for dit firma.

Ring til os (+45 88 82 62 62) eller find flere informationer om IT Arena og turen til Ukraine her.