Fordele ved at have et dedikeret udviklingsteam

27. september 2021

Conscensias model for nearshore outsourcing er bygget op omkring dedikerede teams, hvilket der er mange fordele ved. Med et dedikeret team bibeholder du f.eks. fuld kontrol over udviklingen og kompetencerne in-house, og hos Conscensia arbejder udviklerne 100% for én kunde.

Der er fire fordele ved et dedikeret team:

  • Du vælger selv hvilke udviklere du vil have på dit team
  • Du har fuld kontrol over udviklingen
  • Udviklerne bliver en integreret del af din virksomhed
  • Proaktive medarbejdere

1. Du vælger selv dit team

Når du arbejder med et dedikeret team af softwareudviklere, giver det den fordel, at du selv kan sætte det præcise hold, som du ønsker skal arbejde for dig. Vi har 15 års erfaring med rekruttering af udviklere i Ukraine og Polen og har derfor en gennemtestet rekrutteringsproces. Når vi rekrutterer, starter vi med en grundig analyse af de behov, som din virksomhed har. Vi afsøger markedet for de rigtige profiler og udvælger i samarbejde med dig de helt rigtige kandidater for din virksomhed.

Når teamet er rekrutteret, hjælper Conscensia med at integrere udviklingsteamet med din virksomhed.

Samtidig sørger Conscensia for at sikre en høj grad af medarbejdertilfredshed. Konsulenterne får skandinaviske arbejdsforhold og bliver motiveret udfra individuelle behov. Vores HR aktiviteter inkluderer blandt andet teambuilding, sociale aktiviteter, efteruddannelse, vidensdeling,  performance samtaler og sociale goder.

2. Du har fuld kontrol over udviklingen

Ved at have et dedikeret team har du fuld kontrol over din kritiske udvikling in-house. Du sørger for at styre udviklingsopgaverne og den daglige koordinering, mens Conscensia sørger for det praktiske – alt lige fra rekruttering, administration, kontrakter og meget mere. Kort sagt – du får ro til at koncentrere dig om udviklingsopgaverne, mens vi håndterer alle de praktiske gøremål. Teamets effektivitet og domæneviden stiger hurtigt, fordi udviklerne får grundig kendskab til systemerne, produkter og opgaver.

3. Udviklerne bliver en integreret del af din virksomhed

Med et dedikeret team af udviklere hos Conscensia, får du et udviklingsteam som arbejder 100% for dig. Dine fast tilknyttede udviklere ser sig selv som en del af din virksomhed og en naturlig del af udviklingsafdelingen, hvorved udviklerne har fuld fokus på dine udviklingsopgaver og mål.

Remote management, team management og velfungerende samarbejdsprocesser er vigtig for at sikre succes med distribuerede teams. Ved opstarten af et udviklingsteam hos Conscensia får du tilknyttet en fast Delivery Manager, som blandt andet rådgiver og hjælper med team management, udviklings- og samarbejdsprocesser, KPI opfølgning, optimal sammensætning af team, således at teamet er så effektivt og værdiskabende som muligt.

“De 15 mand vi har dernede i dag, er stolte af at være en del af Spar Nord, og vi er stolte af at have dem med på holdet. De er så tæt integreret med Spar Nord, at de er fuldt ud lige så stor en del af vores medarbejderstab som dem, der sidder her i Danmark.”

Kaare Jakobsen, udviklingschef hos Spar Nord 

Ved at udviklerne arbejder dedikeret for én kunde, opnår de et indgående kendskab til  virksomheden, og teamets viden om  forretningen og  løsninger øges hele tiden. Det betyder, at teamet med tiden bliver mere selvkørende og skaber større værdi, og dermed øges return on investment dag for dag.

4. Proaktive medarbejdere

Når en virksomhed beslutter at opstarte et dedikeretet udviklingsteam i udlandet, handler det ikke kun om at reducere udviklingsomkostninger, men primært om at skabe øget værdi i virksomheden. Der rekrutteres højtuddannede konsulenter, som er målrettet til at indgå i et team, der opbygger stor viden om netop kundens forretning. Teamet integreres i virksomheden og indgår på lige fod med øvrige medarbejdere i organisationen. Dette øger motivationen og den langsigtede loyalitet i  teamet.

Vores erfaring viser nemlig, at vores integrerede ukrainske og polske udviklere er yderst proaktive og ofte byder ind med alternative løsningsforslag. Det giver stor værdi at have medarbejdere, som igennem udviklingsprocessen er i stand til at give med- og modspil og på den måde forbedre produktudviklingen og slutproduktet.

Hvis du er interesseret i at høre mere om fordelene ved et dedikeret team eller du er interesseret i at starte et team – er du velkommen til at kontakte os til en snak.

Kontakt os på +45 88 82 62 62 eller info@conscensia.com