Få succes med outsourcing – de vigtige overvejelser inden opstart

18. februar 2015

Før en virksomhed går i gang med at outsource deres softwareudvikling, er det vigtigt at formålet med outsourcing er klarlagt.

Conscensia giver 3 gode råd til virksomheder, der overvejer at outsource deres softwareudvikling.

  • Ledelsen skal have afklaret, hvad de vil opnå med outsourcing.
  • Udover besparelser på lønninger, skal ledelsen også kunne se andre fordele ved outsourcing, såsom at kunne få de kompetencer virksomheden har brug for, forbedret konkurrenceevne og få løst flere udviklingsopgaver til den samme pris end man ellers kunne få.
  • Fokus på den interne organisation, så alle medarbejdere kan se fordelene ved outsourcing og ikke føler sig truet på deres eksistens.

Efter ovenstående overvejelser er du klar til at finde en sourcing partner du har tillid til, der kan finde de rigtige udviklere til din opgave. Derudover er det vigtigt, at udviklerne bliver integreret og ikke forlader opgaven efter et par måneder.

Hos Conscensia har vi fokus på 3 ting:

  • Vi finder de rigtige udviklere til din virksomhed, både ud fra et menneskeligt og teknisk kompetencemæssigt synspunkt.
  • Vi integrerer udviklerne i din organisation.
  • Vi fastholder udviklerne, så kompetencer og viden forbliver i teamet.

Conscensia har et meget holistisk syn på outsourcing. Det er mennesker vi har med at gøre. Mennesker skal motiveres, og når man gør det, så tror vi på at man får succes og den ønskede økonomi ud af at outsource.

Vi giver dig gerne mere indsigt i vores outsourcingmodel, så ring til os på tlf. nr. 88 82 62 62 og book et uforpligtende møde.