Ny kunde: e.stradis starter op med nyt udviklingsteam i Ukraine

9. marts 2023

At byde nye kunder velkommen er altid en stor fornøjelse. Fornøjelsen er dog dobbelt så stor, når den nye kunde vælger at arbejde sammen med os i Ukraine i denne svære tid. Et stort velkommen til vores seneste kunde e.stradis.

e.stradis Gmbh er et innovativt tysk firma, der specialiserer i forskellige aspekter af finansiel risikostyring.

Med en omfattende vifte af softwareprodukter dækker de risikostyring, governance, finansiel planlægning og tilbyder desuden ekspertrådgivning og support. Du kan læse mere om firmaet her www.estradis.com

I slutningen af 2022 valgte e.stradis, at de ville benytte Conscensia til at skalere deres softwareudvikling. Vi har udviklingscentre i Ukraine, Polen og Portugal, og med den nuværende situation i Ukraine, ville det ikke have været overraskende, hvis de havde fravalgt Ukraine og startet op i Warszawa eller Porto i stedet.

Ligesom vores nuværende kunder og mange i IT sektoren, var deres beslutning drevet af et ønske om at spille en aktiv del i at støtte Ukraine ved at støtte det ukrainske IT marked. Vi er derfor utrolig stolte af at byde e.stradis velkommen til Conscensia, og takker for tilliden og støtten.

“Medstifter af e.stradis Dr. Stefan Klein udtaler: “Med Conscensia har vi fundet en pålidelig og kompetent partner til at understøtte og styrke vores produktudvikling. Derudover er vi glade for at hjælpe med at støtte de ukrainske IT eksperter i disse udfordrende tider.”