Conscensias evne til at fastholde udviklere er en gevinst for vores kunder

1. december 2020

Vi er ved at revne af stolthed over at 11 udviklere i løbet af efteråret har fejret deres 10 års jubilæum hos Conscensia. Vi er utrolig stolte af, at vi har skabt en arbejdsplads og en virksomhedskultur, som gør at vores ansatte har lyst til at arbejde for os og vores kunder i så mange år.

Conscensias succes med at fastholde vores udviklere kommer naturligvis også vores kunder til gode. De får et stabilt udviklingsteam, hvor udviklerne trives, er motiverede og loyale. Successen med fastholdelse er dog også vores kunders fortjeneste, idet de sørger for at udviklerne har spændende arbejdsopgaver, samtidig med at de integrerer dem i deres virksomhed. Kombinationen af Conscensias og vores kunders indsats – gør at vi har stor succes med at fastholde vores udviklere.

Vi har spurgt nogle af vores 10 års jubilarer, hvorfor de har valgt at arbejde for Conscensia i 10 år.

Volodymyr er .Net udvikler og har 16 års erfaring som softwareudvikler. Han fortæller:

“I løbet af de seneste 10 år hos Conscensia, har jeg udviklet mig både professionelt og personligt. Conscensia har støttet og vist mig tillid, samt givet mig udfordringer såvel som frihed til at forbedre mine kompetencer. Jeg har til gengæld arbejdet med stor engagement for at give værdi til Conscensia og vores kunder. Jeg sætter desuden stor pris på mine kolleger; professionelt, socialt og kompetencemæssigt. Conscensia føles som en stor familie og jeg er stolt af at være en del af den!”

Ivan er .Net udvikler, har 14 års erfaring som softwareudvikler, og han udtaler følgende: ”Da jeg blev ansat i Conscensia for 10 år siden, havde jeg ikke forestillet mig, at jeg skulle arbejde her i så mange år. Men tiden er fløjet afsted, og jeg sætter utrolig stor pris på den store erfaring jeg har fået fra forskellige projekter hos vores kunder. Når jeg tænker over hvorfor jer er blevet hos Conscensia så længe, er svaret mennesker. Mennesker som værdsætter relationer baseret på tillid, mere end processer. Mennesker der altid er venlige og klar til at hjælpe. Mennesker som du kan diskutere med, både om dit daglige arbejde og alle mulige andre emner. Når man kan skabe sådanne relationer i et firma og på et udviklingsteam, indser mange at man ikke ønsker at bytte det med noget mindre værdifuldt og midlertidigt.”

Vores 10 års jubilarer indtræder i vores ”Conscensia 10 Club”, som man bliver medlem af efter 10 år ansættelse i Conscensia.