Conscensia hjælper eKontoret i gang med softwareudvikling i Ukraine

30. september 2019

Conscensia har mange forskellige slags kunder, lige fra store udviklingshuse, mellemstore virksomheder til mindre startups. Vi har f.eks. lige hjulpet eKontoret med at få opstartet et udviklingsteam til dem i Lviv i Ukraine.

Direktør for eKontoret Allan Petersen udtaler:

”Grundet de mange gode IT Kandidater i Lviv, valgte eKontoret at starte et samarbejde med Conscencia omkring udvikler ressourcer. Vi valgte Conscencia for at have en dansk partner som har ordnede forhold omkring HR og ServiceDelivery i Lviv og for at undgå at skulle sætte os ind i reglerne for ansættelse i et andet land. I ansættelses fasen har Conscencia været en super partner og har sikret os at vi har fået en rigtig start på udviklingseventyret i Lviv.”

Som Allan fortæller, er vores kunder er meget glade for trygheden ved at bruge en dansk sourcing partner, når beslutningen om at starte softwareudvikling i udlandet er taget. Vores kunder sætter pris på at udviklerne har gode arbejdsvilkår, en HR afdeling der sikrer en høj medarbejdertilfredshed, delivery managers der står ved kundens side i Ukraine, og at alle administrative forhold bliver klaret. Vores kunder får derfor ro og tid til at styre udviklingsopgaverne.

Hvis dit firma overvejer at starte et udviklingsteam i udlandet, er du meget velkommen til at kontakte CEO Hans Henrik von Platen-Hallermund, og høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med at få turbo på udviklingen.