Conscensia er klar til nye europæiske markeder

11. april 2016

Til efteråret kan Conscensia fejre 10 års jubilæum. Efter 10 års dedikeret og hårdt arbejde, er vi nu én af markedets mest erfarne og pålidelige partnere indenfor nearshore outsourcing løsninger.

Det er med stolthed at vi kan kigge tilbage på 1.620.000 timers softwareudvikling, udført af over 300 udviklere, som skabte løsninger inden for en bred skare af industrier og et nuværende team på 200 ansatte på 5 lokationer.

For at fortsætte vores kontinuerlige vækst, har vi besluttet at tilbyde vores services til nye markeder. Fra april 2016 tilbyder vi vores services til virksomheder i Tyskland, Østrig, Schweiz og Storbritannien.

Vincent Pearson - Regional Sales Director i Conscensia.

Denne spændende rejse bliver udført i samarbejde med Vincent Pearson fra Pearson Consulting, som er vores eksklusive partner på disse markeder. Vincent er britisk, bor i Berlin og taler flydende engelsk, tysk og russisk. Han har mange års erfaring indenfor B2B markedet, især inden for software udvikling.

Vi glæder os til at bevæge os ind på nye markeder og ser frem til at introducere vores outsourcing model til disse markeder og nye kunder.

Vincent kan kontaktes på tlf. +49 152 345 20 507 eller på vpe@conscensia.com