Conscensia A/S styrker sin bestyrelse

3. februar 2021

Conscensia styrker sin bestyrelse med 2 stærke profiler for at realisere selskabets vækststrategi inden for sourcing af nearshore SW udviklere til vores kunder. Lars Enevoldsen fra Kamstrup A/S, og Tommy Bak fra SKOV A/S indtræder i Conscensias bestyrelse.

Lars Enevoldsen er Senior Vice President for SW Technology ved Kamstrup, og har herudover mange års erfaring fra ledende stillinger inden for forretningsudvikling og R&D i Grundfos.

Lars Enevoldsen udtaler: ”Jeg har arbejdet med international R&D i store organisationer i mange år, og det bliver spændende at bidrage til at Conscensia kan realisere det store markedspotentiale, der er indenfor nearshore SW outsourcing”.

Tommy Bak er CTO ved SKOV A/S og har tidligere bestridt ledende stillinger inden for softwareudvikling hos Getinge, Grundfos og Systematic. ”Mange virksomheder er i dag under et konstant pres for at skabe innovation igennem øget digitalisering – og ”time to market” skal være kort. Det stiller store krav til tilgængeligheden af de rette udviklingsressourcer og at kunne skalere ressourcer hurtigt og omkostningseffektivt. Jeg har set Conscensia løse disse udfordringer i partnerskab med sine kunder, og jeg glæder mig til at bidrage til den fortsatte udvikling af Conscensia”, siger Tommy Bak.

Conscensia glæder sig til at byde Lars Enevoldsen og Tommy Bak velkommen i bestyrelsen. Selskabet får nu 2 meget kompetente bestyrelsesmedlemmer, som kan bidrage med deres brede erfaring inden for softwareudvikling og international sourcing. Med den nye bestyrelse har vi et fantastisk fundament for at videreudvikle Conscensia og realisere selskabets vækststrategi.

Conscensia er kundernes partner i nearshore SW udvikling. Vi har 15 års erfaring i at etablere dedikerede udviklingsteams for virksomheder i vores udviklingscentre i Ukraine og Polen. Conscensia er et dansk firma, ejet 75% af Jan Milvertz (JMI Gruppen A/S) og 25% af Systematic A/S.

Henrik Messell, Group SVP, Systematic A/S
Bestyrelsesformand, Conscensia A/S